Tuli heti mieleen muumin(?) ja niiskun vuoropuhelu -Se toimii! Sittenkin! -No tottakai se toimii...

Eli kamera, tietokone ongelmia tuli tänään ratkottua, ja eihän ne kuvat olleet mihinkään kadonnut. Totesin sitten, että ne alkuperäiset olivat muutenkin paljon kivemmat kuin eilen otetut ja nyt kun niitä aloin sähköpostista tonkia auki, niin eipä ne sielä asti olleetkaan Huuto No, kuten todettua, en tule toimeen atk juttujen kanssa ja taas se vaan todistettiin. Kattoo jos kotona sitten jaksan sen lisätä.

Luin tuossa jotain ilmaislehteä, olisko ollut pirkan ehkäpä... Mutta siinä oli joka tapauksessa listattu takkeja, joita joka nainen tarvitsisi ainakin yhden. Syy shopata=Kyllä! Tällä hetkellä omistan muutaman hassun talvitakin, sade takkeja 2 (emt minkä takia), pari farkku takkia ja yhden mokka rotsin, joka tosin on revennyt jo toistamiseen. Siihen syytän ihan heikkoa materiaaliaViaton En muista koska olisin oikeasti viimeksi humalassa käppäillyt jostain kotio. No, kattoo jos mamma osaisi sen paikata. Itteltä välineet ja taito vähän hukassa tuollasen suhteen. Näin tarkemmin ajateltua, olen kovasti siihen takkiin kiintynyt. Ehkä siksi, että se tuli ostettua seppälän alennuksesta vahingossa samaan aikaan kun ukko sanoi ekaa kertaa (tosin puhelimessa) välittävänsä todella kovin musta. Olihan se todella halpa, alkuperäinen hinta oli 200 luokkaa, maksoin siitä 18 euroa ja se sopii äärettömän hyvin ison valkoisen huivin kanssa. Pakko sitä on sovittaa heti kotiin päästyäni, ei se päälläni ole ollut varmaan puoleen vuoteen ni nyt olisi aika. Syystakkia olenkin vailla..

Kuvan punainen takki on vaan Niin ihana! Mutta osaanko käyttää punasta takkia.. Sen saisi myös ruudullisena (ja mustana ja sinisenä=tylsiä), muttei hivele mun mieltymyskiä yhtään niin uniikisti kuin tuo punainen, kirkas ihana.. Punainen on vielä jopa 60%villaa eli uskoisin olevan lämmin.

Tämä puna/musta ruudullinen osuu myös sinne jonnekkin. Hieman tummempi punainen, eli uskoltaisin jopa tuollaisen harteilleni heittää. Saatavana myös puna/mustana.

Liilaan olen aina fanittanut, tosin pukeutumisessani se on jäänyt todella pahasti pois. Takki saisi olla ehkä Hieman tummempi, mutta uskoisin tuon olevan juuri oikein sävyinen mun leuan alle luonnossa.

Nuo siis by.Ellos.

1251482432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tuo ihastuttava harmaa/sinisävyinen kivasti koristeltu ihastus on Zoovillagesta. HUOM! Siinä on kyynärpää paikkaukset.. Kieli ulkona

Musta valko lyhyt ruudullinen on myös muuten kiva, mutta valju muiden rinnalla. Tosin antaisi syyn hommata enemmän pirteitä isoja huiveja. Anttilasta. Pitkä on..Niin, pitkä. Mutta yltää samoille sijoille lyhyemmän mallisen kanssa, koska nuo taskut on vaan niin sopevat.

Asusteita oli ihan pakko tunkea samaan, ellos, nelly, bianco, h&m..

Toiveita kyllä taas riittää. Ensimmäistä kertaa olen tehnyt ainakin päätöksen etten osta mustaa takkia täksi talveksi jos jonkun ostan. Tai laukkua. Mutta kattoo nyt, pitääkö päätös vai onko se vaan jatkoa "teoriassa toimivaa" kansiota mieleni perukoilla. Yritän, sen jopa lupaan.