Huoh! Tässä blogissa kun on nuo vihreät ihanuudet valkoisin pilkuin, ja kun käyn niitä säännöllisin väliajoin aina täältä katsomassa, niin päätin paneutua vihdoin kenkä asiaan, joka on vähintään mielenkiintoinen... Omistan kenkiä reilusti, mutta valtaosa on balleriinoja, tai ainakin suurelta osin sellaiset, punaiset, skottiruudulliset punaisen, vaalenpunaiset, valkoiset, siniset kukkasin, vihreät pilkuilla.. Niitä riittää. Ja mies kun katsoo yllättäen enemmän määrää kuin laatua, niin mulla on ongelma. En omista kuin yhdet mitenkään siistit "talvikengät", ne on saappaat, kylmät ja pirun liukkaat. Olen kovasti perustellut jo itselleni uusien ostamista, mutta mutta.. Ei se ole niin yksinkertaista, koska nyt vaihtoehtoja on suorastaan mahdottoman paljon ja mitä enemmän kaivan niitä netin syövereistä niin sitä enemmän löydän kaikkia muitakin ihanuuksia Päättämätön

 

1250770943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mutta yllättäen mukaan löyty myös ei niin talvisia kenkiä, ihan vain koska tykästyin taas niin moniin. Ja voihan talven kunniaksi ostaa kesäkenkiä? Joululahjaksi, piristeeksi keskelle kaamosta jne jne, eli kyllä ainakin hyviä syitä löytyy Hymy Kuvasta voi kyllä karsia kaikki nilkkurit, ne kun eivät lähde pilkka hintaankaan minun mukaan ihan heti, en vain osaa yhdistää sellaisia kuin pitkiin housuihin. Katsella ja haaveilla saa silti, aye?

Mutta ne Talvikengät.. Periaatteessa, eli järjellä ajatellen mulla on..hmm..ainakin kahdet lämpimät, vettä hylkivät ja pitävät kengät odottamassa loskakelejä niin on vaikea pihinä ajatella ostavansa vielä yhdet. Ne kun vie kuitenkin niin paljon tilaakin, eli enemmän kuin kesäiset allas kengät. Mutta ei niitä kauniiksi voi sanoa, kumpiakaan=Duunimaiharit ja vaelluskengät. En luopuisi kummistakaan mistään hinnasta ainakaan vielä, vaikka siten voisin hyvällä omalla tunnolla ostaa jotkin vähemmän käytännölliset ja Kauniit tilalle.

Arvelen, että tässä käy lähes samin kuin viime vuonna, hommaan hyper alennuksesta kauniit kengät, rakastun niihin totaallisesti ja ajattelen niiden sopivan niin moneen. Varpaitani piilottaa siis joko ihanat kusiluistimet joilla murran nilkkani tai kusiluistimien ja rotantappo kenkien yhdistelmä. Tätä täytynee harkita vielä, ainakin siihen saakka kunnes rakas ystäväni tulee käymään ja jonka kanssa lupauduin lähtemään shoppailemaan. (Kunpa seuraava palkka riittäisi edes johonkin..)