No se melkein kuukauden loma menikin jo, täysin huomaamatta. No sain tehtyä yhtä ja toista, vaikka ensimmäinen viikko meni täysin reissatessa sillä ukon pärrällä (ihan vaan mopo, kuten mä sanon vaikka se onkin busa).

No, enää on vajaa viikko nelijalkaisen kotiutumiseen ja oon todella intona... Toisaalta pelottaa, ku se nyt vaan on niin pieni eli vähän reilun kilon painaa vasta.

Täytyykin laittaa sen tilkkupeitoista kuvaa tänne, niitä on tullut tehtyä jo "muutama" hassu :) Kasvattajalle kun vein jo yhden, niin se siinä sitä surkutteli että kun peitto on niin kovin nätti ja hyvännäköinen ettei viitteisi sitä koirille antaa.1245159289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä siis kuvaa koirasta, tämä on viisi viikkoisena tosin, mutta ei se silmissä kasva kuitenkaan. Juhannus sunnuntaina luulen, että mulla on hirvee kiire mökiltä kotio ja hakemaan sitä vähän matkan päästä. Toinen on tuos surullisen näköinen, tuijottaa leluaan eli mahtaa olla helpoin kouluttaes palkita leikillä. Ei oikein raksut kiinnostanu :)

Mutta pitänee taas jatkaa muita juttuja.