Nyt on ilon aihetta, vaik oonki kipeenä koomannu (Akuutti ylähengitystietulehdus, eli ei mitää sikainfluenssaa onneks). Ensinnäki ötökkä tulee koito ihan koht, johan sitä on tullu ikävä ku se oli ekaa kertaa yön yli kylässä! Ihan hyvä et oli, niin sain ihan oikeesti vaan olla, ku suihkuunkaan en olis jaksanu eilen niin millään siinä kuumeessa. Tänää sit oonki käyny, et elämä voittaa taas.

Ja sit se ykkös uutinen, painan 58kg! Oon ollu yli 5 vuotta reilut 65kg, aina vähän yli ja vähän alle.. Ja nyt alle 60.. Vau. Toisaalta, eipä tätä oo tullu tavoteltuu tai mitään, mut on silti ihan kiva ylläri. Bmi on edelleen normaali, eli noin 22. Eipä tuota oikein muuten kyllä edes nää, paitsi et kaikis farkuis on pakko käyttää jo vyötä. No, senttejä enemmä haluisinki pois ku kiloja, ei kukaan mun vaakalukemia näe ensimmäisenä Nauru

Ehkäpä tästä lähtee taas kuntoilu, mikä on jääny niin retuperälle kuin olla ja voi, mitä ny ötökän kans käydää kävelemäs pari kertaa viikos muutama kilsa vähintään. Ja sit tietty ruokailun ja nukkumisen jälkeiset lenkit, mut ne nyt on aika lyhkäsii. Pitäis käydä useemmin tuol mettäs rämpimäs. Se vaan on niin harmi, et tuos vieres olis muuten ihan loistava metikkö, mihin saisin varmaan ukonki muutaman kerran mukaan, mut siel on hirveesti lasia. En todellakaan vie ötökkää semmoseen paikkaan ehdointahdoin. Sit pitäis löytää joku sopiva agility paikka jossa voitais alkaa kaveri parin kanssa käymään. Onhan öttiäinen viel aika pieni, mut ei se säikähdä isojakaan lenkkejä ni tekis hyvää sille päästä hyppimään ja riehumaan enempi. Meidä vaava.. Nojoo. Pakko alkaa vähän siivoo ennen ku se tulee kotio, syö muuten kaikki mahdolliset nenäliinat joihi ylettää heti ensimmäisenä.

Nii ja on mul kolmaski ilon aihe, ukko tulee huomen kotio kans <3 ♦